Trap

Impresariaat

Trap

De Jongens 

De mens verlangt naar boven. In de liefde, in het geloof en in het werk. Boven jezelf en de ander uitstijgen. Dingen die we verlangen staan bovenaan op ons lijstje. The sky is the limit. Al het goede komt van boven. It’s lonely at the top.

Trap gaat over het reiken naar het onbereikbare. Ten koste van alles en iedereen, zelfs van jezelf. Gelukkig hebben De Jongens iets gevonden om hogerop te komen: de trap. Een eeuwenoud en oerdegelijk ding, onmisbaar voor het betere klimwerk.

De Groninger theatergroep De Jongens (Jan-Joost Alberts, Mats Boswijk, Taco van Dijk en Maarten Smit) combineren keiharde slapstick met poëtische beelden en special effects met tragiek. Het spaarzame gebruik van tekst, de universele thematiek, het aansprekende fysieke spel en de heldere, concrete beeldtaal maken de voorstellingen van De Jongens toegankelijk voor een uiteenlopend publiek.

“Virtuoos gebrachte slapstick.”   (Dagblad van het Noorden)

Voor Trap vervulde Bureau Lommerde & Tonen de rol van impresariaat. De voorstelling stond in 2013, 2014 en 2015 in diverse theaters en op uiteenlopende festivals in binnen- en buitenland.