Thriller Live

International touring

Thriller Live

Don’t stop ‘till you get enough

Thriller Live neemt je mee op een opwindende visuele en audio-reis door de magie van Michael Jackson’s 45-jarige muzikale geschiedenis. Bereid u voor op meer dan twee uur non-stop hits van pop tot rock, soul tot disco. Een eerbetoon aan de legendarische live-uitvoeringen en innovatieve dansbewegingen van de artiest, uitgevoerd met flair, precisie en passie. Deze show zult u niet snel vergeten.

Thriller Live vierde onlangs zijn 10e verjaardag. Met meer dan 5000 shows wereldwijd voor meer dan 4 miljoen fans in meer dan 30 landen. De show ging de West End-platenboeken in als langstlopende show in de 125 jaar geschiedenis van het Lyric Theatre en als de 16e langstlopende musical in Londen’s West End.

Lommerde & Tonen halen de succesvolle show op 3 en 4 januari 2020 terug naar Nederland, op het Mainstage van de Brabanthallen in Den Bosch. Kaarten verkrijgbaar via www.ntk.nl en 0900-9203 (45 ct p/m).

Voor Thriller Live nam Bureau Lommerde & Tonen als international touring partner in 2018 de productie van de show op zich. De show keert in januari 2020 terug naar Nederland.